Aktiviteter i sängen

Kultur i all ära men först en rejäl säng. Det är min åsikt och den står jag för! För sängen är mer än bara en plats att sova i för mig även om detta naturligtvis är viktigt, till och med det viktigaste. En säng är också en plats att exempelvis ligga och läsa i eller se på film en lördagsmorgon när man inte orkar eller vill gå upp. Då är det extra viktigt att man har en riktigt skön och bekväm säng som man kan bre ut sig i. Med andra ord är en säng något som jag är beredd att lägga upp mycket pengar på för att få precis det som jag vill ha. Lyckligtvis är det ändå så att det inte krävs så jättemycket pengar för att köpa en riktigt bekväm kvalitetssäng. Högt pris är inte nödvändigtvis det samma som hög kvalitet.

Så därför har jag nyligen köpt en ny säng, närmare bestämt på Trademax. De kombinerade ett bra utbud med sköna (och stora!) sängar med riktigt bra priser. Det kändes som att jag kom undan väldigt billigt och fick min säng flera tusen kronor billigare än jag skulle ha fått den var som helst annars. Sängen blev till och med lite större än jag först tänkt mig. Helt enkelt för att jag hade råd med det. Det känns faktiskt riktigt bra och jag är mycket nöjd med mitt val. Bekvämare säng har jag aldrig sovit i tidigare, inte ens på hotell. Två tummar upp!

Min nya säng

Min nya säng!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *