Välkommen till min blogg!

Välkommen till premiärinlägget i min nya blogg! För er som inte har läst texten Om min blogg så kan jag berätta att jag heter Davide och jag kommer från den italienska ön Capri men har bott i Sverige i många år. Jag hittade kärleken här i min vackra fru Camilla och jag följde mitt hjärta och flyttade hit. Vi har två barn tillsammans, Angeline som är elva år och Marcello som är åtta år. Vi bor i ett hus som vi ganska nyligen har flyttat till och som vi håller på att renovera.

Jag älskar all sorts kultur, som konst, film, musik, dans och teater, så det kommer jag att skriva en del om. Ett annat stort intresse är träning och jag gillar att inspirera och motivera andra. Dessutom älskar jag god mat och gott vin, som italienare ju gör. Det är faktiskt en generalisering som är ganska sann. Jag driver ett hotell och en italiensk restaurang så det finns alltid något att göra. Men trots att jag har många bollar i luften så njuter jag av livet, för enligt mig är det precis så här som livet ska vara.

Man ska inte sitta och titta på när livet flyger förbi. För att citera Hunter S. Thompson:

”Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming ”Wow! What a Ride!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *